VÅR BOK SLOW SKIING

Slow Skiing är en coffee table-bok om att ta vara på både livet och vintern där storslagna bilder varvas med tankar om närvaro, självreflektion och att våga förändras. Boken är miljö- och närproducerad på eget förlag och finns tillgänglig på både svenska och engelska. Boken nominerades till Publishingpriset 2021. Läs mer

Att leva Slow

Att leva Slow handlar om att hitta sitt eget tempo och att vara närvarande i ögonblicket. Det har inget med långsamhet att göra och är varken ett försök att motverka modern teknik eller dess utveckling. Slow-rörelsen består av människor som vill leva bättre i en snabb, modern värld. Filosofin kan sammanfattas i ett enda ord; balans. Var snabb när det krävs av dig och långsam när det passar dig och omständigheterna. Vårt fokus för att leva Slow är attityd, upplevelse och omgivning. Vi behöver bli medvetna om vårt förhållningssätt, reflektera över hur vi brukar göra och våga välja andra sätt.


Affischer

Bilderna på våra fyra affischer kommer från vår stora vurm för skidåkning och vinter, kombinerat med budskapet om vikten av närvaro i livet. Bildserien vill inspirera till lugn och eftertänksamhet i det stora vita på berget. De kan även ses som en förlängning av budskapet i boken Slow Skiing. Design av Cissi Erwald.

Beställ dina affischer direkt på Konstnärsportalen och du får leverans direkt till din adress.

Läs mer om våra affischer.