OM OSS

Vår verksamhet fokuserar på människor och intryck. Mats inom ledarskap i olika roller som t.ex. VD, ordförande, mentor, rådgivare, projektledare etc. Cissi inom design, grafisk formgivning och layout där hon tidigare drivit eget. Vi lever ett liv präglat av glädje, utmaningar och medvetna val. Sedan några år har vi företag tillsammans där vi kombinerar arbetet med att vara skibums och förverkliga egna idéer. Läs mer

Om Cissi

Cissi är estet och formgivare som hjälper företag med design av profil- och presentationsmaterial. Hon producerar digitalt utifrån företagens grafiska profil eller önskemål. Cissi arbetar även med att bearbeta och redigera texter. Utöver detta är hon kreatör för våra kunduppdrag och egna projekt.

Cissis intressen är träning, skidåkning, fridykning, körsång, musik, feng shui, mat och inredning. Läs mer

Linkedin Cissi

Om Mats

Mats är en varm och personlig ledare med lång erfarenhet av att leda både stora och små grupper. Han är en drivande entreprenör som har lätt att få människor med sig. Mats har haft roller som VD, försäljningschef, marknadschef, Sverigechef, styrelseordförande, mentor och säljare. Han har ansvarat för grupper på 2-1200 personer. Hans specialitet är ledarskap och sälj kombinerat med digitalisering, paketering och försäljning av information på Internet.

Mats intressen är skidåkning, personlig utveckling, musik, sång, äventyr i naturen, mat och resor.

Linkedin Mats