IN THE sNOW MOMENT

Vi älskar att åka skidor och njuter av känslan när berget är inbäddat i vitt. Att hitta vårt eget tempo och vara närvarande i ögonblicket, in the now moment.

Bilden handlar om att att väcka lusten, att ta vara på både livet och vintern, för mer balans i tillvaron. 

Bilden trycks på det svensktillverkade FSC-märkta papperet Scandia 2000, i ytvikten 200 gram. Ett obestruket, matt papper av hög kvalitet.IN THE SNOWMENT

Vi vill väcka lusten till rörelse i det stora vita. Att känna både frihet och lekfullhet på berget och njuta av vad min kropp låter mig göra. Bilden handlar om att ta vara på både livet och vintern, för mer balans i tillvaron.

Bilden trycks på det svensktillverkade FSC-märkta papperet Scandia 2000, i ytvikten 200 gram. Ett obestruket, matt papper av hög kvalitet.snOWNING THE MOMENT

Vi njuter av lugnet när omvärldens larm dämpas av ett fluffigt täcke i den storslagna naturen. Att kunna stanna upp, känna efter och äga stunden, så kort eller lång som livet tillåter. Bilden handlar om att att väcka lusten, att ta vara på både livet och vintern, för mer balans i tillvaron.

Bilden trycks på det svensktillverkade FSC-märkta papperet Scandia 2000, i ytvikten 200 gram. Ett obestruket, matt papper av hög kvalitet.


.

SNOW MOTION

Vi känner stor tillfredsställelse av att röra hela kroppen. Njutningen i att känna hur alla muskler och leder samarbetar och för oss framåt. Dessutom ute där naturen kommer så nära inpå. Där vi kan se spår av djurlivet, känna kylan och vinden mot huden. Vi känner oss lite extra levande där och då.


Bilden trycks på det svensktillverkade FSC-märkta papperet Scandia 2000, i ytvikten 200 gram. Ett obestruket, matt papper av hög kvalitet.